Domov | Novinarsko središče

Vabilo na dogodek Ministrstva za zunanje zadeve »Gospodarska diplomacija kot servis slovenskemu gospodarstvu«, 26. 3. 2013

Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ), Direktorat za gospodarsko diplomacijo, 26. marca 2013 na Brdu pri Kranju organizira srečanje z ekonomskimi svetovalci, ki delujejo na diplomatsko-konzularnih predstavništvih Republike Slovenije v tujini. Srečanje je namenjeno predstavitvi aktivnosti gospodarske diplomacije, izmenjavi predlogov za izboljšanje medsebojnega sodelovanja in pridobitvi koristnih informacij o posameznem trgu v okviru individualnih pogovorov z ekonomskimi svetovalci. Podrobnejši program dogodka je objavljen na spletni strani MZZ.

Svojo udeležbo in interes za srečanje s posameznim ekonomskih svetovalcem lahko potrdite z izpolnitvijo elektronske prijavnice, najkasneje do ponedeljka, 11. marca 2013.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, kontaktni osebi: Julija Gregorn, tel. 01/ 478 6665 oz. 478 2127, e-mail: julija.gregorn@gov.si in Mateja Kranjc Štefanec, tel. 01/ 478 2047, e-mail: mateja.kranjc-stefanec@gov.si.

 

< nazaj
Stran je bila natisnjena s spletnega portala Trgovinske zbornice Slovenije www.tzslo.si.
© 2007 Trgovinska zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.