Domov | Izobraževanja, dogodki | Sodelovanje TZS na zaključnih izpitih

Sodelovanje TZS na zaključnih izpitih

Sodelovanje predstavnikov delodajalcev TZS na zaključnih izpitih srednjega poklicnega izobraževanja

Trgovinska zbornica Slovenije ima v skladu s Pravilnikom o zaključnem izpitu možnost sodelovanja na zaključnih izpitih preko svojega predstavnika v šolski komisiji in šolski izpitni komisiji. Na podlagi tega je Državna komisija za zaključni izpit potrdila in objavila predhodno v okviru aktivnosti TZS predlagan seznam predstavnikov delodajalcev (trgovcev), ki se bodo vključevali na zaključnih izpitih programa Trgovec (enota Izdelek oziroma storitev z zagovorom) v letošnjem šolskem letu.

Trgovinska zbornica Slovenije je v četrtek, 25. maja 2017, v Ljubljani organizirala predstavitev za predstavnike delodajalcev, ki sodelujejo pri izvedbi zaključnih izpitov za izobraževalni program Trgovec. Dogodek je bil namenjen predstavitvi aktualnih informacij o poteku zaključnih izpitov, pripravi na sodelovanje predstavnikov delodajalcev na zaključnih izpitih v spomladanskem roku 2017 ter izmenjavi mnenj in izkušenj s tega področja. V okviru posveta je predstavnica Srednje trgovske šole Ljubljana podala tudi praktični primer izvedbe zaključnih izpitov za program Trgovec.

Spomladanski rok zaključnih izpitov bo potekal v začetku meseca junija, dodatna gradiva in informacije v zvezi s sodelovanjem predstavnikov delodajalcev TZS pa so objavljena na spletni strani TZS. 


Zaključni izpiti - poziv za sodelovanje predstavnikov delodajalcev TZS na zaključnih izpitih

TZS je objavila poziv za sodelovanje predstavnikov delodajalcev na zaključnih izpitih.


Dodatne informacije

Pretekle objave

Šolsko leto 2014/2015 


 

Stran je bila natisnjena s spletnega portala Trgovinske zbornice Slovenije www.tzslo.si.
© 2007 Trgovinska zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.