19. 05. 2021

OBVESTILO O SELITVI TRGOVINSKE ZBORNICE SLOVENIJE V NOVE POSLOVNE PROSTORE – POSLOVNA STAVBA ROTONDA, Dunajska cesta 167, Ljubljana

Spoštovani člani Trgovinske zbornice Slovenije in poslovni partnerji,

obveščamo vas, da se Trgovinska zbornica Slovenije s 1. junijem 2021 seli v nove poslovne prostore, in sicer v poslovno stavbo Rotonda na naslovu Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana – 3. nadstropje.

Ob tej priložnosti vas seznanjamo, da bomo v zaključnem delu naše selitve zaradi preklopa telefonije in informacijskega sistema v zadnjih dveh dneh maja in v prvem dnevu junija 2021 dostopni omejeno (morebitne krajše prekinitve v delovanju) na naših telefonskih številkah in elektronskih naslovih, kar je povezano s prenosom navedene opreme na novo lokacijo. Kljub temu se bomo potrudili, da bomo na vsa vaša e-sporočila, ki nam jih prosimo posredujte na e-naslov: info@tzslo.si odgovarjali kar se da tekoče. Vljudno vas prosimo za razumevanje!

Dodajamo, da bodo kljub navedeni selitvi in prenosu, telefonske številke in e-naslovi strokovne službe TZS še naprej ostali nespremenjeni, torej tajništvo Trgovinske zbornice Slovenije, tel.: 01 5898 212/213, faks: 01 5898 219 in e-naslov v tajništvu TZS: info@tzslo.si in tajnistvo@tzslo.si.

Ko pa bodo epidemiološke razmere COVID-19 dopuščale, se veselimo tudi vašega obiska v naših novih poslovnih prostorih. Vljudno vabljeni!

Nazaj

Morda vas zanima tudi: