KO NE VEŠ, KAKO NAPREJ – je FRANŠIZA prava odločitev!

                                     

Ko ne veš, kako naprej, je franšiza preverjen način za doseganje vaših sanj o podjetniški poti!

V Evropi se naposled vendarle zaključuje obdobje različnih oblik zaprtja družbe zaradi epidemije COVID-19. Podjetja se na nekaterih področjih srečujejo z vprašanjem, na kakšen način nasloviti v obdobju zaprtja ustvarjeno povpraševanje. To je drugačno od tistega, ki so ga bila vajena iz obdobja pred epidemijo. Obenem želijo ustvariti stabilen poslovni model, ki bi jim omogočil čim boljše izhodišče pred novimi izzivi, ki jih prinašajo trenutne gospodarske razmere.

S tem namenom Sekcija slovenskih franšiznih družb pri Trgovinski zbornici Slovenije (TZS) organizira franšizni dogodek z naslovom »Ko ne veš, kako naprej, je franšiza preverjen način za doseganje vaših sanj o podjetniški poti!«, na katerem želimo spomniti na uspeh franšizinga kot poslovnega modela v Sloveniji in širše.

Na dogodku želimo izpostaviti stabilnost, odpornost in prilagodljivost franšiznega poslovnega modela ter predstaviti jasnost, pomen in potek aktivnosti pri nakupu franšiz. Mnogi bodoči podjetniki ne vedo, kje pravzaprav začeti, in so pogosto presenečeni nad ogromnim številom franšiznih priložnosti, ki so na voljo. Ponavadi se jim odpre povsem nov pogled, koliko različnih franšiz po svetu išče nove franšizne kandidate.

Zato vas 2. marca 2023 vabimo na dogodek, kjer boste dobili vse informacije o franšizingu iz prve roke!  

PROGRAM DOGODKA

13:30 - 14:00

 

Registracija in mreženje ob kavi

 14:00 - 14:15

 

Otvoritev konference

14:15 - 14:25

   

Vzeti franšizo ali razvijati nov posel? Zakaj je s franšizo lažje, sploh v težjih gospodarskih pogojih? (franšiza BNI)

14:25 - 14:40

 

 Kaj počnemo mi drugače?

(franšiza medicinske pedikure AN.Nika)

14:40 - 14:55

 

 Stabilen poslovni model tudi v turbulentnih časih

(franšiza Optiprint)

14:55 – 15:10

 

Odgovori na vprašanja udeležencev

15:10 – 15:25

 

Helen Doron English – angleščina, ki jo otroci obožujejo! Več kot angleščina, vrednote za življenje. (franšiza Omnilingua)

15:25 – 15:35

 

Mercator franšiza – zakaj postati del družine Mercator?

15:35 – 15:45

 

Kako uspeti s čajnico v Sloveniji? (franšiza Zisha)

15:45 – 16:05

 

Odgovori na vprašanja udeležencev

16:05 – 16:55

 

INFORMACIJE IZ PRVE ROKE

OKROGLA MIZA s franšizojemalci, ki so si drznili kupiti

franšizo in pri tem uspeli

16:55 – 17:00

 

Zaključek konference

17:00 – 19:00

 

Sejem – mreženje in razgovori s franšizodajalci

Vljudno vabljeni!

SPLOŠNI POGOJI IN KOTIZACIJA

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 50,00 € (z DDV) na udeleženca.

Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3000. Dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo dogodka! Ob morebitni neudeležbi na dogodku brez predhodne odjave v navedenem roku, ne vračamo kotizacije. V primeru, da razpisanega dogodka ne izvedemo ali ga izvedemo v prilagojeni obliki (on-line), vas bomo o tem predhodno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe.

*Organizator dogodka si pridržuje pravico, da v primeru zaostrenih epidemioloških razmer (Covid-19) dogodek prestavi ali izvede v prilagojeni (on-line) obliki.


Prijava na seminar (KO NE VEŠ, KAKO NAPREJ – je FRANŠIZA prava odločitev!)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.