Facebook oglaševanje: Praktična delavnica postavljanja kampanj

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na delavnicah in se seznanite s področjem digitalnega marketinga s pomočjo vrhunskih strokovnjakov Red Orbit.

Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit ter partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev. Pohvalijo se lahko s kar 13 certificiranimi Google Ads strokovnjaki in 3 certificiranimi Google Analytics strokovnjaki, kar jih uvršča v sam vrh digitalnih agencij v regiji. Red Orbit je prav tako edino slovensko podjetje s certifikatom Google Certified Trainer, kar jim omogoča dostop do naprednih orodij in podpore v sodelovanju z Googlom.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

Vljudno vas vabimo na delavnico

»Facebook oglaševanje: Praktična delavnica postavljanja kampanj«

dne 28. 3. 2023 od 10.00 do 12.00 ure preko platforme ZOOM.

Na delavnici bomo spoznavali:

  • praktičen prikaz postavitve Facebook kampanje in nasveti za optimizacijo ter razlaga ključnih metrik.

Posebnost delavnice bo postavljanje konkretnih kampanj udeležencev v živo: Udeleženci bodo pred delavnico prejeli navodila za pripravo konkretne kampanje, ki jo bodo lahko na delavnici v živo dodelali z vrhunsko strokovnjakinjo Tanjo Golčman.

Predavatelj: ga. Tanja Golčman, Red Orbit

Splošni pogoji: Kotizacija znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.


Prijava na seminar (Facebook oglaševanje: Praktična delavnica postavljanja kampanj)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.