LinkedIn oglaševanje

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na delavnicah in se seznanite s področjem digitalnega marketinga s pomočjo vrhunskih strokovnjakov Red Orbit.

Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit ter partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev. Pohvalijo se lahko s kar 13 certificiranimi Google Ads strokovnjaki in 3 certificiranimi Google Analytics strokovnjaki, kar jih uvršča v sam vrh digitalnih agencij v regiji. Red Orbit je prav tako edino slovensko podjetje s certifikatom Google Certified Trainer, kar jim omogoča dostop do naprednih orodij in podpore v sodelovanju z Googlom.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

Vljudno vas vabimo na delavnico

»LinkedIn oglaševanje«

dne 28. 9. 2023 od 10.00 do 12.00 ure preko platforme ZOOM.

Na delavnici bomo spoznavali:

  • Prednosti oglaševanja na LinkedIn-u
  • Kako začeti z LinkedIn oglaševanjem (LinkedIn tag, LinkedIn Ads Manager)
  • Tipi kampanj
  • Strukturiranje kampanj, izbira občinstev ter oglasni formati
  • Primeri dobrih praks LinkedIn oglaševanja

Predavatelj: ga. Tanja Golčman, Red Orbit

Splošni pogoji: Kotizacija znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.


Prijava na seminar (LinkedIn oglaševanje)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.