Interaktivna delavnica »Uporaba orodja umetne inteligence ChatGPT«

Vljudno vas vabimo na interaktivno delavnico »Uporaba orodja umetne inteligence ChatGPT«, ki bo potekala dne 26. 10. 2023 od 9.00 do 12.00 ure v sejni sobi Trgovinske zbornice Slovenije, Dunajska cesta 167, Ljubljana.

Na delavnici vam bomo predstavili:

  • Uvod v orodja umetne inteligence: kaj je orodje ChatGPT in kako deluje, primeri drugih orodij umetne inteligence;
  • ChatGPT: kako ustvarjati dobre prompte, triki za uporabo, ki skrajšujejo čas ustvarjanja vsebine;
  • Uporaba ChatGPT v digitalnem marketingu na področjih SEO, content, PPC in splošna uporaba;
  • Slabosti ChatGPT: primeri slabe prakse in polemike njegove uporabe.

Koncept delavnice je interaktiven, kar pomeni da bodo prikazani tudi praktični primeri uporabe orodja. Vljudno vabljeni, da nam pred delavnico na e-naslov tanja.rudolf@tzslo.si posredujete vaše predloge, kateri bodo uporabljeni za prikaz praktičnih primerov.

Predavateljica: Andreja Fegeš, specialistka za SEO, vsebinski in e-mail marketing, ki ima dolgoletne izkušnje na področju e-commerce, pisanja strokovnih vsebin za fizične in spletne objave ter tekstopisja. Te izkušnje s pridom uporablja na SEO oddelku agencije Red Orbit, prav tako je bila redna predavateljica na delavnicah Grow Slovenia with Google, letos pa je vodila tudi delavnico na mednarodno uveljavljeni konferenci in Orbit.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 100,00 EUR z DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 150,00 EUR na udeleženca z DDV. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved. Delavnica bo izvedena ob prijavi zadostnega števila udeležencev.

 

 


Prijava na seminar (Interaktivna delavnica »Uporaba orodja umetne inteligence ChatGPT«)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.