PRO-INTEGRA, Boštjan Trstenjak s.p.

PRO-INTEGRA, Boštjan Trstenjak s.p., Trg komandanta Staneta 8, 1000 Ljubljana


PRO-INTEGRA, Boštjan Trstenjak s.p.


PRO-INTEGRA je podjetje, ki opravlja storitvene in svetovalne dejavnosti na področju obvladovanja različnih vrst tveganj v trgovinski, storitveni, nabavni in transportno-logistični panogi.

Za najzahtevnejša podjetja, ki svoj ugled, prepoznavnost in konkurenčnost gradijo na zavezi k integriteti, poskrbijo za vpeljavo celovitega sistema korporativne integritete, ki temelji na slovenskih smernicah korporativne integritete.

V partnerstvu s švicarsko družbo ABC Transparency, ki je zasnovala programsko rešitev, poskrbijo za vzpostavitev posebne notranje linije za prijavo, ki jo popolnoma prilagojena potrebam konkretnega podjetja. Ob tem izvedejo in pripravijo vso potrebno dokumentacijo, ki je potrebna za učinkovito upravljanje linije in vodenje postopkov ob prijavi.

Izvajajo tudi izobraževanja, delavnice in webinarje, na katerih preko praktičnih primerov in simulacij udeležencem predstavijo pasti in nevarnosti, ki jih s seboj prinaša finančno, blagovno in logistično poslovanje.

Ustanovitelj in lastnik podjetja PRO – INTEGRA gospod Boštjan Trstenjak je več kot 30 let nabiral izkušnje in znanje v gospodarstvu. Odlično pozna delovanje trgovinske, storitvene, nabavne in transportno-logistične panoge. Zato med drugim v okviru svojih dejavnosti podjetjem svetuje na področju obvladovanja različnih vrst tveganj, s katerimi se te panoge vsakodnevno srečujejo. Vodstva podjetij pa spodbuja, da si poiščejo pomoč in strokovni nasvet, ko pri poslovanju zaznajo sum na prevaro, goljufijo ali drugo neželeno ravnanje.

Ključne storitve:

Podjetje PRO-INTEGRA v okviru partnerskega programa članom TZS ponuja 10 % popust na vse storitve podjetja.

Kontaktni podatki:
PRO-INTEGRA, Boštjan Trstenjak s.p.
Trg komandanta Staneta 8
1000 Ljubljana

Telefonska številka:
031 639 751

E-naslov:
bostjan.trstenjak@pro-integra.si
info@pro-integra.si

Spletna stran:
www.pro-integra.si