14. 06. 2023

Napovednik: 17. Strateška konferenca o trgovini - Brdo pri Kranju, 18. 10. 2023

Obveščamo vas, da bo letošnja, že 17. Strateška konferenca o trgovini z nazivom: Kupec v primežu cen in iskanju kakovosti: kako se na to odziva trgovec? potekala v sredo, 18. oktobra 2023 na Brdu pri Kranju.

Negotovosti, ki jih prinaša inflacija, dvigi obrestnih mer, nihanja v dobavi surovin, izdelkov, zmanjšan obseg in nabor v nakupih, tehnološko digitalni razvoj … so značilnosti letošnjega evropskega trgovskega zemljevida. Tudi na slovenskem ni nič drugače. Dobavitelji in trgovci se borijo s cenami in dobavo virov, izdelkov, maržami – in ohranjanjem kupcev. Kupci smo postali še bolj preudarni pri nakupih, se odzivamo na akcije, kupujemo trgovske znamke, iščemo informacije, da ustvarimo nakupne prihranke, primerjamo konkurenčne ponudbe. Tudi zato, ker smo vsak dan v primežu iskanja za nas najboljšega razmerja med ceno, količino, kakovostjo. Kako se na to odzivajo trgovci? Kako dobavne verige? Kako se odzivajo vlade? Kje še lahko ustvarimo (novo) vrednost – za kupca in ponudnika?

O vseh teh aktualnih vsebinah in izzivih za kupce in trgovce bomo spregovorili na tokratni že 17. Strateški konferenci o trgovini, skupaj z zanimivimi sogovorniki, strokovnjaki in vami, dragi udeleženci.

Nazaj