31. 08. 2018

Brezplačno usposabljanje mentorjev dijakov za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom

Na TZS v sodelovanju z zunanjimi izvajalci organiziramo brezplačna usposabljanja mentorjev.

Glede na navedeno vam sporočamo, da je na voljo nov termin usposabljanja, in sicer:
TZS, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Galerija/3. nad. – termin: 11. 9., 12. 9. in 19. 9. 2018 od 8.00 do 15.00 ure.

V kolikor ste zainteresirani za prost termin usposabljanja vas vljudno prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico za udeležence pošljete do srede, 5. 9. 2018.

Informacije o usposabljanju:
Za uspešno dokončanje programa usposabljanja se mora udeleženec udeležiti izvedbe vseh 24 kontaktnih ur, pripraviti projektno nalogo in jo uspešno zagovarjati. Usposabljanje bo izvedeno v treh delovnih dneh, pri čemer bo med drugim in tretjih dnem en teden časovnega zamika, v katerem bodo udeleženci izdelali projektno nalogo. Projektno nalogo bodo predstavili na zadnjem srečanju. Na eni izvedbi usposabljanja je lahko skladno s programom največ 20 udeležencev, vsa mesta morajo biti zasedena, da se usposabljanje izvede. Po uspešno končanem programu usposabljanja prejme kandidat/ka potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju za mentorja/mentorico praktičnega usposabljanja dijakom pri delodajalcu. Usposabljanje se izvaja po programu: http://www.usposabljanje-mentorjev.si/index.php/program-usposabljanja/

V program usposabljanja za mentorje dijakom na PUD se lahko vključi, kdor ima:
· poklicno ali srednjo strokovno izobrazbo in vsaj pet let ustreznih delovnih izkušenj ali
· višjo izobrazbo in vsaj dve leti ustreznih delovnih izkušenj.

Prijavnica mora biti potrjena in podpisana s strani delodajalca, prav tako jo mora podpisati udeleženec. Vljudno vas prosimo, da nam zbrane prijavnice z vaše strani posredujete čim hitreje na naslov: TZS, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana ali po e-pošti: karmen.fortuna@tzslo.si. V kolikor bi prišlo po prijavi do zamenjave/odpovedi udeleženca iz vašega podjetja vas vljudno prosimo, da nas obvestite, zaradi oblikovanja skupin.

Nazaj