Ponudba in povpraševanje


V rubriki Ponudba/Povpraševanje lahko vsi, tako člani kot tudi nečlani, predstavite vsem članom TZS ponudbo/povpraševanje o svojih poslovnih aktivnostih (predlogi za sodelovanje, pobude za skupne nastope na sejmih in na drugih promocijskih dogodkih, predstavitev inovacij, zanimive novosti v poslovanju, informacije, iskanje poslovnih partnerjev, seznanitev s storitvami vašega podjetja, ipd.), ki lahko pomembno prispevajo k izboljšanju pogojev poslovanja za podjetja.

Objave ter priprava določenih podatkov in podatkovnih baz so plačljive po sledečem ceniku:
(velja od vključno 12. januarja 2015 dalje)

 

Člani TZS
v EUR

Nečlani TZS
v EUR

1. objava ponudbe ali povpraševanja podjetja na spletnih straneh TZS (trajanje 60 dni)

100,00

200,00

2. pošiljanje ponudbe ali povpraševanja podjetja po elektronski bazi TZS - cca. 3.000 naslovov (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni)

42,70

85,40

3. objava ponudbe ali povpraševanja na spletnih straneh TZS in pošiljanje ponudbe ali povpraševanja po elektronski bazi TZS (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni, objava 60 dni)

110,00

220,00

Cena vključuje DDV.

Želite koristiti storitve Ponudba/Povpraševanje:

V kolikor vas objava ponudbe ali povpraševanja na spletni strani Trgovinske zbornice Slovenija zanima, vas vljudno prosimo, da:

1. korak: izpolnite priložen "Obrazec za poslovno sodelovanje",

2. korak: izpolnjen obrazec skupaj s pripravljeno ponudbo pošljite:

  • po faksu: 01/5898 219
  • po pošti: TZS, Dunajska cesta 167 - Poslovna stavba Rotonda, 1000 Ljubljana
  • na e-naslov: info(at)tzslo.si
Pogoji uporabe:

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« je Trgovinska zbornica Slovenije, Dunajska cesta 167 - Poslovna stavba Rotonda, Ljubljana.

Ponudnik mora svojo ponudbo oblikovati na način, ki omogoča neposredno posredovanje predstavitve/ponudbe članom s strani TZS. Ponudba mora biti pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo (na primer spoštovanje zakonodaje na področju oglaševanja alkoholnih pijač in tobaka, Zakona o varstvu potrošnikov, itd…). Ponudnik skrbi za aktualnost besedila objave in se obvezuje, da bodo njegove objave resnične, pravilne in točne, v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo. TZS lahko zavrne posredovanje ponudbe članom, če oceni, da le-ta ni pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo.

TZS si pridržuje pravico, da objavi ponudbo/povpraševanje na svoji spletni strani v razumnem roku, vendar pa najkasneje v roku 15 dni od ustrezno prejete ponudbe s strani podjetja skladno z navodili TZS ter da v primeru več ponudb, ponudbe združi v eno elektronsko sporočilo.

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani.

Za dodatne informacije lahko pokličite v tajništvo TZS, ga. Bernarda Jerina Pavlič, tel: 01 58 98 213/212, e-naslov: tajnistvo(at)tzslo.si.

 

Spoštovani,

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: IRIS D.O.O.

Spoštovani!

Razkuževanje rok je postalo del našega vsakdana.
Zagotovite svojim sodelavcem in obiskovalcem  varno in učinkovito rabo  razkužil medicinske kvalitete. Ponujamo vam naš najbolj široko uporabljen izdelek:  
PHAGO'RUB GEL SPS, 500ml z dozatorjem ali za dispenser.

SREDSTVO za HIGIENSKO DEZINFEKCIJO ROK

PHAGO'RUB GEL SPS ima antiseptični učinek s širokim spektrom delovanja, je popolni virucid. Koža sredstvo odlično prenaša, ker nanjo vpliva vlažilno in negovalno. Izdelek je v skladu z novo biocidno direktivo, brez barve in brez vonja, ne vsebuje fenoksietanola in ne parabenov. Sredstvo je v obliki gela, zato ne kaplja in po uporabi se roke ne lepijo.
POSEBNA AKCIJSKA CENA  je:

1.    Akcijska cena 2,20€ + ddv za
okroglo plastenko z dozatorjem 500ml


2.    Akcijska cena 2,10€ + ddv  za evro plastenko
za dispenser 500 ml

Posebna ponudba traja do 30.10., oziroma do razprodaje zalog.
Za dodatne informacije in naročila smo vam na voljo pri podjetju IRIS d.o.o., na  01/200 66 73  ali na narocilo@iris.si
Veselimo se vašega naročila in vas lepo pozdravljamo.
IRIS d.o.o.
 
 

Iris Mednarodna trgovina d.o.o.
    Cesta v Gorice 8
SI-1000 Ljubljana
tel: 01 200 66 81
mob: 040 47 47 33
          www.iris.si

"TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo.
Če ne želite več prejemati obvestil TZS »Ponudba in povpraševanje« vas vljudno prosimo, da to sporočite na e-naslov: info@tzslo.si."