Ponudba in povpraševanje


V rubriki Ponudba/Povpraševanje lahko vsi, tako člani kot tudi nečlani, predstavite vsem članom TZS ponudbo/povpraševanje o svojih poslovnih aktivnostih (predlogi za sodelovanje, pobude za skupne nastope na sejmih in na drugih promocijskih dogodkih, predstavitev inovacij, zanimive novosti v poslovanju, informacije, iskanje poslovnih partnerjev, seznanitev s storitvami vašega podjetja, ipd.), ki lahko pomembno prispevajo k izboljšanju pogojev poslovanja za podjetja.

Objave ter priprava določenih podatkov in podatkovnih baz so plačljive po sledečem ceniku:
(velja od vključno 12. januarja 2015 dalje)

 

Člani TZS
v EUR

Nečlani TZS
v EUR

1. objava ponudbe ali povpraševanja podjetja na spletnih straneh TZS (trajanje 60 dni)

100,00

200,00

2. pošiljanje ponudbe ali povpraševanja podjetja po elektronski bazi TZS - cca. 3.000 naslovov (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni)

42,70

85,40

3. objava ponudbe ali povpraševanja na spletnih straneh TZS in pošiljanje ponudbe ali povpraševanja po elektronski bazi TZS (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni, objava 60 dni)

110,00

220,00

Cena vključuje DDV.

Želite koristiti storitve Ponudba/Povpraševanje:

V kolikor vas objava ponudbe ali povpraševanja na spletni strani Trgovinske zbornice Slovenija zanima, vas vljudno prosimo, da:

1. korak: izpolnite priložen "Obrazec za poslovno sodelovanje",

2. korak: izpolnjen obrazec skupaj s pripravljeno ponudbo pošljite:

  • po faksu: 01/5898 219
  • po pošti: TZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
  • na e-naslov: info(at)tzslo.si
Pogoji uporabe:

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« je Trgovinska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Ponudnik mora svojo ponudbo oblikovati na način, ki omogoča neposredno posredovanje predstavitve/ponudbe članom s strani TZS. Ponudba mora biti pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo (na primer spoštovanje zakonodaje na področju oglaševanja alkoholnih pijač in tobaka, Zakona o varstvu potrošnikov, itd…). Ponudnik skrbi za aktualnost besedila objave in se obvezuje, da bodo njegove objave resnične, pravilne in točne, v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo. TZS lahko zavrne posredovanje ponudbe članom, če oceni, da le-ta ni pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo.

TZS si pridržuje pravico, da objavi ponudbo/povpraševanje na svoji spletni strani v razumnem roku, vendar pa najkasneje v roku 15 dni od ustrezno prejete ponudbe s strani podjetja skladno z navodili TZS ter da v primeru več ponudb, ponudbe združi v eno elektronsko sporočilo.

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani.

Za dodatne informacije lahko pokličite v tajništvo TZS, ga. Bernarda Jerina Pavlič, tel: 01 58 98 213/212, e-naslov: tajnistvo(at)tzslo.si.

 

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: SUPERNOVA LJU D.O.O.

 Spoštovani,

 Z veseljem vas obveščamo, da smo v Supernovi z letošnjim letom uspešno obnovili in nadgradili sistem darilnih kartic Supernova.

 Nove darilne kartice ponujajo številne ugodnosti:

- priročna oblika

- večja fleksibilnost zneskov na darilnih karticah

- večja fleksibilnost plačevanja z različnimi plačilnimi karticami

- popolnoma novi vizualni izgledi za vsak okus

Uporabne so v celotnem Nakupovalnem centru Supernova Rudnik ter po novem tudi v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, zato so tudi popolno božično ali novoletno darilo za vaše zaposlene.

Darilne kartice Supernova so na voljo tudi preko spletne trgovine https://supernova-kartica.si/.

Za več podrobnosti vabljeni k ogledu naše spletne strani http://www.supernova.si/si/.

V primeru zanimanja, dodatnih vprašanj, naročil ali prošenj smo Vam na voljo na e-mail naslovu info@supernova.si.

Želimo vam veliko poslovnega uspeha tudi v naslednjem letu.

Vaša Supernova

 

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: POStim d.o.o.

V podjetju POStim d.o.o. vam nudimo celovite rešitve strojno računalniške opreme za različne segmente POS gostinstva, industrije, maloprodaje, hotelirstva, farmacije itd.

Zastopamo priznane znamke kot so Fec, Shuttle, Newland, Star idr. Ponudba obsega od mini PC in vse v enem računalnikov, prenosnih terminalov in tiskalnikov, robustnih tablic, različnih čitalcev črtnih kod pa vse do industrijskih zaslonov na dotik, kiosk sistemov ipd.

www.postim.si

prodaja@postim.si

T: 059 03 51 25

Srečko

Prodaja/Sales

POStim d.o.o.

www.postim.si, 041 483 838

 

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: DRUGAČNA DARILA, ŠPELA SVENŠEK S.P.

Gre za spletno trgovino www.drugacna-darila.si z raznovrstnimi produkti v naslednjih splošnih kategorijah: Darila, dobro počutje in zdravje, dom in vrt, prosti čas in zabava, vse za otroke in hišni ljubljenčki.

Zaloga - 158 različnih produktov v nabavni vrednosti okrog 8500 eur. Količina vseh produktov skupaj znaša 1200 kosov (vsak produkt ima različno število zaloge). Vsi produkti so kakovostni, zanimivi v privlačnih prodajnih embalažah z že natisnjeno slovensko deklaracijo.

Možnost tudi prevzema spletne trgovine. Trgovina je vzpostavljena v platformi Shopify. Za nadaljnje delovanje spletne trgovine ne potrebujete računalniškega znanja, edino domeno zadržim zase. Narejena je v celoti od kategorij, splošnih pogojev uporabe, blog, zanimivih strani itd. Cena za prevzem spletne trgovine po dogovoru.

Zakaj sploh prodaja? Ukvarjam se še z drugimi projekti in mi vse skupaj vzame preveč časa. Spletna trgovina je v celoti zastavljena in narejena. Z nadaljnjim delom se lahko prične takoj. Ponudim vam lahko tudi pomoč pri prenosu in delovanju trgovine.

Vse produkte, ki so na zalogi - v prodaji in samo zasnovo spletne trgovine si lahko ogledate na www.drugacna-darila.si / Več informacij dobite na 070 500 519 ali na info@drugacna-darila.si.

Drugačna darila, Špela Svenšek s.p.
Ulica Pohorskega odreda 3, 2314 Zgornja Polskava
+386 70 500 519
Email: info@drugacna-darila.si
Spletna trgovina: www.drugacna-darila.si
Facebook stran: www.facebook.com/DrugacnaDarila/