Ponudba in povpraševanje


V rubriki Ponudba/Povpraševanje lahko vsi, tako člani kot tudi nečlani, predstavite vsem članom TZS ponudbo/povpraševanje o svojih poslovnih aktivnostih (predlogi za sodelovanje, pobude za skupne nastope na sejmih in na drugih promocijskih dogodkih, predstavitev inovacij, zanimive novosti v poslovanju, informacije, iskanje poslovnih partnerjev, seznanitev s storitvami vašega podjetja, ipd.), ki lahko pomembno prispevajo k izboljšanju pogojev poslovanja za podjetja.

Objave ter priprava določenih podatkov in podatkovnih baz so plačljive po sledečem ceniku:
(velja od vključno 12. januarja 2015 dalje)

 

Člani TZS
v EUR

Nečlani TZS
v EUR

1. objava ponudbe ali povpraševanja podjetja na spletnih straneh TZS (trajanje 60 dni)

100,00

200,00

2. pošiljanje ponudbe ali povpraševanja podjetja po elektronski bazi TZS - cca. 3.000 naslovov (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni)

42,70

85,40

3. objava ponudbe ali povpraševanja na spletnih straneh TZS in pošiljanje ponudbe ali povpraševanja po elektronski bazi TZS (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni, objava 60 dni)

110,00

220,00

Cena vključuje DDV.

Želite koristiti storitve Ponudba/Povpraševanje:

V kolikor vas objava ponudbe ali povpraševanja na spletni strani Trgovinske zbornice Slovenija zanima, vas vljudno prosimo, da:

1. korak: izpolnite priložen "Obrazec za poslovno sodelovanje",

2. korak: izpolnjen obrazec skupaj s pripravljeno ponudbo pošljite:

  • po faksu: 01/5898 219
  • po pošti: TZS, Dunajska cesta 167 - Poslovna stavba Rotonda, 1000 Ljubljana
  • na e-naslov: info(at)tzslo.si
Pogoji uporabe:

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« je Trgovinska zbornica Slovenije, Dunajska cesta 167 - Poslovna stavba Rotonda, Ljubljana.

Ponudnik mora svojo ponudbo oblikovati na način, ki omogoča neposredno posredovanje predstavitve/ponudbe članom s strani TZS. Ponudba mora biti pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo (na primer spoštovanje zakonodaje na področju oglaševanja alkoholnih pijač in tobaka, Zakona o varstvu potrošnikov, itd…). Ponudnik skrbi za aktualnost besedila objave in se obvezuje, da bodo njegove objave resnične, pravilne in točne, v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo. TZS lahko zavrne posredovanje ponudbe članom, če oceni, da le-ta ni pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo.

TZS si pridržuje pravico, da objavi ponudbo/povpraševanje na svoji spletni strani v razumnem roku, vendar pa najkasneje v roku 15 dni od ustrezno prejete ponudbe s strani podjetja skladno z navodili TZS ter da v primeru več ponudb, ponudbe združi v eno elektronsko sporočilo.

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani.

Za dodatne informacije lahko pokličite v tajništvo TZS, ga. Bernarda Jerina Pavlič, tel: 01 58 98 213/212, e-naslov: tajnistvo(at)tzslo.si.

 

Spoštovani,

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: BRODNIK BR D.O.O.

DECEMBER
Mesec novih obljub, stiskov rok, objemov, novega upanja..
Pričarajte si čarobno vzdušje v krogu vaših najbližjih z izdelki Villeroy & Boch in Coincasa.

Za Vas smo pripravili kupon, ki ga lahko unovčite za spletni nakup na www.coincasa.si

Kupon za 10% popust: TZS10
*popusti se med seboj ne seštevajo

Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki vam omogoča, da svoj dom opremite v svojem posebnem slogu.

Poleg izdelkov Coincasa so v Nami na voljo tudi druge blagovne znamke. Villeroy & Boch je prisoten v prvorazrednih restavracijah in hotelih po celem svetu in ima korenine v resnični ljubezni. Po združitvi dveh podjetij v začetku 19. stoletja sta se člana obeh družin, prelepa Octavia Villeroy in karizmatični Eugen Boch, zaljubila. Tako se je iz obojestranske ljubezni do vrhunskega dizajna in stilno dognanega načina življenja rodila ljubezen in velika zgodba o uspehu.

Prihaja najlepše obdobje v letu – Božično novoletni prazniki. Vreme postaja hladnejše in začenja snežiti, to je znak, da prihaja dolgo pričakovani božič, sezona je tik pred vrati. Vrhunec praznovanja sta običajno božična in novoletna večerja in spomini na otroštvo ponovno oživijo. Villeroy & Boch ponuja prekrasne izdelke, s katerimi prikličemo stare božične tradicije. S tem ohranjamo tradicijo in jo posredujemo naslednjim generacijam, vsako praznovanje je dragocen spomin za prihodnje generacije.

www.coincasa.si

www.facebook.com/coincasa.si

https://instagram.com/coincasaslovenia

_______________________________________________________________________________________________

TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo.

 

Spoštovani,

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: CREA DOM D.O.O.

Potrebujete darilo?

 

Predstavljamo vam novo spletno trgovino za fizične in pravne osebe.

www.darilnibutik.si

Najbogatejši izbor izdelkov za obdarovanje za vsako priložnost na enem mestu.

 Naj vaša darila pišejo spomine!

 

_______________________________________________________________________________________________

TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo.