Ponudba in povpraševanje


V rubriki Ponudba/Povpraševanje lahko vsi, tako člani kot tudi nečlani, predstavite vsem članom TZS ponudbo/povpraševanje o svojih poslovnih aktivnostih (predlogi za sodelovanje, pobude za skupne nastope na sejmih in na drugih promocijskih dogodkih, predstavitev inovacij, zanimive novosti v poslovanju, informacije, iskanje poslovnih partnerjev, seznanitev s storitvami vašega podjetja, ipd.), ki lahko pomembno prispevajo k izboljšanju pogojev poslovanja za podjetja.

Objave ter priprava določenih podatkov in podatkovnih baz so plačljive po sledečem ceniku:
(velja od vključno 12. januarja 2015 dalje)

 

Člani TZS
v EUR

Nečlani TZS
v EUR

1. objava ponudbe ali povpraševanja podjetja na spletnih straneh TZS (trajanje 60 dni)

100,00

200,00

2. pošiljanje ponudbe ali povpraševanja podjetja po elektronski bazi TZS - cca. 3.000 naslovov (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni)

42,70

85,40

3. objava ponudbe ali povpraševanja na spletnih straneh TZS in pošiljanje ponudbe ali povpraševanja po elektronski bazi TZS (2 ponovitvi istega sporočila v razmiku do 30 dni, objava 60 dni)

110,00

220,00

Cena vključuje DDV.

Želite koristiti storitve Ponudba/Povpraševanje:

V kolikor vas objava ponudbe ali povpraševanja na spletni strani Trgovinske zbornice Slovenija zanima, vas vljudno prosimo, da:

1. korak: izpolnite priložen "Obrazec za poslovno sodelovanje",

2. korak: izpolnjen obrazec skupaj s pripravljeno ponudbo pošljite:

  • po faksu: 01/5898 219
  • po pošti: TZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
  • na e-naslov: info(at)tzslo.si
Pogoji uporabe:

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« je Trgovinska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Ponudnik mora svojo ponudbo oblikovati na način, ki omogoča neposredno posredovanje predstavitve/ponudbe članom s strani TZS. Ponudba mora biti pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo (na primer spoštovanje zakonodaje na področju oglaševanja alkoholnih pijač in tobaka, Zakona o varstvu potrošnikov, itd…). Ponudnik skrbi za aktualnost besedila objave in se obvezuje, da bodo njegove objave resnične, pravilne in točne, v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. TZS ne odgovarja za resničnost in pravilnost navedb ponudnika kot tudi ne za skladnost ponudbe z veljavno zakonodajo. TZS lahko zavrne posredovanje ponudbe članom, če oceni, da le-ta ni pripravljena v skladu z veljavno zakonodajo.

TZS si pridržuje pravico, da objavi ponudbo/povpraševanje na svoji spletni strani v razumnem roku, vendar pa najkasneje v roku 15 dni od ustrezno prejete ponudbe s strani podjetja skladno z navodili TZS ter da v primeru več ponudb, ponudbe združi v eno elektronsko sporočilo.

Upravljavec sistema »Ponudba/Povpraševanje« ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani.

Za dodatne informacije lahko pokličite v tajništvo TZS, ga. Bernarda Jerina Pavlič, tel: 01 58 98 213/212, e-naslov: tajnistvo(at)tzslo.si.

 

 

V okviru storitve, ki jo nudimo za svoje člane, vam posredujemo ponudbo člana TZS: CREA DOM, D.O.O.

Spoštovani, podjetje Crea dom je eno največjih podjetij za veleprodajo darilnih izdelkov v Sloveniji, ki slovi po svoji dolgoletni tradiciji, bogatem izboru artiklov, vedno novi ponudbi in kratkih dobavnih rokih. Ukvarjamo se tudi z veleprodajo in izvozom kuhinjske lesene galanterije (suhe robe).


1.    Prodamo več termoskrčljivih strojev, polavtomatskih, novih, še zapakiranih, s termo tunelom, ki dopušča varjenje izdelkov do višine 200mm in širine 400mm. Stroji so primerni za pakiranje stvari in tudi živil.
Stroj med uporabo si je možno ogledati in ga tudi preiskusiti v Ljubljani. Predstavitveni video, na katerem je prikazana uporaba v našem skladišču, si lahko ogledate na https://www.youtube.com/watch?v=eEtdqHEaPzo. Cena enega je 5000 eur +ddv.

2.    Naj vaša darila pišejo spomine! Potrebujete na vaših policah in za vase stranke nov prodajni asortiman, predvsem darila za vsako priložnost in vsako življenjsko obdobje?


 
Vabimo Vas, da preverite našo spletno trgovino www.darilnibutik.si, namenjeno veleprodaji darilnih artiklov, preko katere lahko 24 ur na dan in s popustom za spletno nakupovanje dostopate do spletnega mesta z najbogatejšim izborom daril za vsako priložnost. Čim prej nam pošljite e-mail na info@creadom.eu. Odprli vam bomo uporabniško ime in geslo, pošljemo pa vam tudi predstavitev naše ponudbe.
Za vsa vprašanja smo na voljo po info@creadom.eu ali 01/5155 170.
Lep pozdrav,

Katja Žižek Kolenc in ekipa Crea doma