01. 07. 2022

Poziv za sodelovanje predstavnikov delodajalcev na zaključnih izpitih 2022/23

Trgovinska zbornica Slovenije ima v skladu s Pravilnikom o zaključnem izpitu (UL RS, št. 56/08, 50/10 in 23/11) možnost podati predlog seznama članov iz vrst delodajalcev za sodelovanje v komisijah za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju.

Skladno s tem TZS Državni komisiji za zaključni izpit posreduje seznam predstavnikov trgovcev, ki bi želeli sodelovati v šolskih komisijah na zaključnih izpitih pri izobraževalnem programu »Trgovec« v šolskem letu 2022/2023.

Zato pozivamo morebitne zainteresirane osebe, ki še niso uvrščene na seznam, objavljen na spletni strani Državne izpitne komisije, in bi želele kot predstavniki trgovcev sodelovati v šolskih komisijah na zaključnih izpitih pri izobraževalnem programu Trgovec, da se prijavite s kratkim (elektronskim) dopisom na TZS s sledečo vsebino ter posredujete spodnji obrazec:

  • ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta,
  • delovne izkušnje (skupno število let in razporeditev po letih, zaželeno je v nekaj stavkih pripisati tudi opis delovnih izkušenj - področje: izobraževanje, kadri),
  • izobrazba ter
  • naslov organizacije zaposlitve.

Obrazec

Prijave sprejemamo do petka, 15. julija 2022, na elektronski naslov: info@tzslo.si ali po pošti: TZS, Dunajska cesta 167, Ljubljana.

Za dodatne informacije glede sodelovanja predstavnikov delodajalcev TZS na zaključnih izpitih vam je na voljo Karmen Fortuna – e-naslov: karmen.fortuna@tzslo.si ali 01 58 98 218.

Nazaj

Morda vas zanima tudi: