22. 11. 2017

Poziv za sodelovanje predstavnikov delodajalcev TZS na zaključnih izpitih

Trgovinska zbornica Slovenije (TZS) ima v skladu s Pravilnikom o zaključnem izpitu (Ur. l. RS, št. 56/08, 50/10, 23/11) možnost podati predlog seznama članov iz vrst delodajalcev za sodelovanje v komisijah za zaključne izpite v nižjem in srednjem poklicnem izobraževanju. Državna komisija za zaključni izpit je TZS pozvala k posredovanju seznama predstavnikov trgovcev, ki bi želeli sodelovati v šolskih komisijah na zaključnih izpitih pri izobraževalnem programu Trgovec v šolskem letu 2017/18. Skladno z navedenim pozivamo morebitne zainteresirane osebe, ki še niso uvrščene na seznam, objavljen na spletni strani Državne izpitne komisije, in bi želele kot predstavniki trgovcev sodelovati v šolskih komisijah na zaključnih izpitih pri izobraževalnem programu Trgovec, da se prijavite s kratkim (elektronskim) dopisom na TZS s sledečo vsebino ter posredujete spodnji obrazec:

  • ime in priimek, naslov, telefon, e-pošta,
  • delovne izkušnje (skupaj št. let in razporeditev po letih, zaželeno je pripisati tudi v nekaj stavkih opis delovnih izkušenj - področje: izobraževanje, kadri),
  • izobrazbo ter
  • naslov organizacije zaposlitve.

Povezava na obrazec.

Prijave sprejemamo do srede, 29. novembra 2017, na elektronski naslov: info@tzslo.si, po pošti: TZS, Dimičeva 13, Ljubljana ali po faksu: 01 5898 219.

Nazaj

Morda vas zanima tudi: