18. 04. 2023

Uspešno izvedeni mednarodni franšizni dogodek

V četrtek, 13. aprila 2023, je Sekcija slovenskih franšiznih družb na sedežu Trgovinske zbornice Slovenije organizirala dogodek z mednarodnimi strokovnjaki na področju franšizinga za člane svoje sekcije, kakor tudi za vse ostale zainteresirane udeležence.

Na dogodku so mednarodni franšizni broker za D-A-CH regijo z Institute of Entrepreneurship v Nemčiji, g. Johannes Jungblutt, CEO, Madžarske franšizne asocijacije, dr. Katalin Mandel, izkušeni odvetnik za franšizno pravo, intelektualno lastnino in podjetništvo, g. Marco Hero, ter švedski poslovnež in franšizni strokovnjak, g. Anders Svensson, delili svoje široko znanje o nakupu in prodaji franšiz ter načinih uspešne prodaje franšiz iz tujine na domači lokalni trg in obratno. Udeležencem so bile predvsem zanimive informacije o državah, v katere se lahko naši franšizodajalci širijo in najdejo nove franšizojemalce.

Zaključili so še z okroglo mizo in se strinjali, da so takšni dogodki odlična priložnost za snovanje novih idej in poti na področju franšizinga, ki iz leta v leto dokazuje, da gre za vzdržljiv in stabilen model, ki bo v prihodnosti le gradil na svoji širitvi in uspešnosti.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem za obisk, gostujočim predavateljem za obilico novih informacij ter vsem sodelujočim na okrogli mizi. Posebna zahvala za izvrstno organizacijo in gonilno silo dogodka pa gre dr. Edith B. Steiner, ki vas vse vabi že na naslednji franšizni dogodek, predvidoma 7. junija 2023.

Nazaj