02. 02. 2018

Usposabljanje mentorjev - nov termin v Ljubljani v marcu 2018

V okviru TZS v sodelovanju z zunanjimi izvajalci organiziramo brezplačna usposabljanja mentorjev dijakom na praktičnem usposabljanju z delom.

Glede na navedeno vam sporočamo, da je na voljo nov termin usposabljanja, in sicer:
TZS, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, dvorana D – termin: 6. 3., 7. 3. in 20. 3. 2018 od 8.00 do 15.00 ure.

V kolikor ste zainteresirani za prost termin usposabljanja v marcu 2018 vas vljudno prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico, ki vam jo prilagamo, pošljete čim prej.

Za uspešno dokončanje programa usposabljanja se mora udeleženec udeležiti izvedbe vseh 24 kontaktnih ur, pripraviti projektno nalogo in jo uspešno zagovarjati. Usposabljanje bo izvedeno v treh delovnih dneh, pri čemer bo med drugim in tretjih dnem en teden časovnega zamika, v katerem bodo udeleženci izdelali projektno nalogo. Projektno nalogo bodo predstavili na zadnjem srečanju. Na eni izvedbi usposabljanja je lahko skladno s programom največ 20 udeležencev, vsa mesta morajo biti zasedena, da se usposabljanje izvede. Po uspešno končanem programu usposabljanja prejme kandidat/ka potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju za mentorja/mentorico praktičnega usposabljanja dijakom pri delodajalcu. Usposabljanje se izvaja po programu.

V program usposabljanja za mentorje dijakom na PUD se lahko vključi, kdor ima:

  • poklicno ali srednjo strokovno izobrazbo in vsaj pet let ustreznih delovnih izkušenj ali
  • višjo izobrazbo in vsaj dve leti ustreznih delovnih izkušenj.

Prijavnica mora biti potrjena in podpisana s strani delodajalca, prav tako jo mora podpisati udeleženec.

Vljudno vas prosimo, da nam zbrane prijavnice z vaše strani posredujete na naslov: TZS, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana ali po e-pošti: karmen.fortuna@tzslo.si. V kolikor bi prišlo po prijavi do zamenjave/odpovedi udeleženca iz vašega podjetja vas vljudno prosimo, da nas obvestite, zaradi oblikovanja skupin.

O vseh ostalih terminih in regijah usposabljanj vas bomo sproti seznanjali, da boste lahko oddali prijave.

Nazaj

Morda vas zanima tudi: