09. 05. 2022

Webinar Združenja nabavnikov Slovenije: Smo pred eksplozijo cen energentov?

KDAJ: četrtek, 19. maja 2022, ob 14. uri

KJE: Virtualni dogodek preko ZOOM platforme

Spoštovani,

okrevanje po pandemiji, globalni dobavni krč in rusko-ukrajinska vojna so povzročile rekordno rast cen zemeljskega plina, elektrike in CO2 kuponov. Ali nas sploh lahko še kaj preseneti? Lahko EU gospodarstvo preživi in deluje brez ruskih energentov? Lahko podjetja pričakujejo nadaljnjo rast cen energentov in ali je zelena transformacija Evrope res krivec za porast cen?

Ta vprašanja bodo tema pogovora z Andrejem Dernikovičem iz podjetja GEN-I, ki vas bo seznanil z razmerami na energetskih trgih in s priporočili nabavnikom, odgovornim za nabavo energentov glede najboljših strategij za nakupe energentov za prihodnja leta.

Andrej Dernikovič je produktni vodja področja elektrike in zemeljskega plina v GEN-I, ki že 10 let svetuje podjetjem glede optimalne nabave energentov. Optimalna nabava pomeni tako pravilen čas kot pravilen način nakupa energentov. Kot energetski menedžer pa v podjetju skrbi tudi za področje učinkovite rabe energije in prodaje storitve na trgu rezerve moči.

Prijave so odprte do vključno torka, 17. 05. 2022. 

KOTIZACIJA:

Za člane ZNS znaša  kotizacija 50 € +DDV.

Za udeležence webinarja, ki niso člani ZNS, je kotizacija 170 € + DDV, s plačilom kotizacije pa pridobijo članstvo v ZNS za 12 mesecev.

Člani in nečlani izpolnite in pošljete prijavo, ki je na spletni strani ZNS. Tako člani kot nečlani boste po prijavi in plačilu kotizacije, prejeli povezavo za udeležbo na webinarju. Članom GZDBK (Gospodarske Zbornice Dolenjske in Bele krajine) bomo priznali 15% popusta na zgoraj navedene kotizacije!

Vabilo

Lepo vabljeni!

Nazaj