Brezplačna delavnica "Nič me ne bi smelo presenetiti pri izvajanju zakonodaje v praksi"

Vljudno vas vabimo na brezplačno delavnico TZS z naslovom »Nič me ne bi smelo presenetiti pri izvajanju zakonodaje v praksi!«, ki bo potekala v sredo, 17. 6. 2020, od 9.00 do 10.30 ure v Ljubljani, Dom gospodarstva, Dimičeva ulica 13, Ljubljana – dvorana B (1. nad.)

Posebej za mala in mikro podjetja je pomembno, da ste na zgoščen in enostaven način seznanjeni z aktualnimi zakonodajnimi novostmi, s katerimi se ali se boste v kratkem srečali pri svojem poslovanju.

Zato posebej za vas strokovna služba Trgovinske zbornice Slovenije (TZS) organizira delavnico z naslednjimi vsebinami:

  • Predstavitev TZS in aktualnih zakonodajnih novosti z različnih področij (splošna zakonodaja, tehnika, živila, tekstil…).
  • Ključni poudarki iz sprejete t.i. COVID-19 zakonodaje.
  • Kako mi bodo v praksi koristila Priporočila TZS o skladnosti s predpisi s področja varstva osebnih podatkov?
  • Katerih usposabljanj se bom v okviru »Akademije TZS« lahko udeležil v drugi polovici letošnjega leta?
  • In še mnogo več…

Delavnico TZS bodo izvedle ga. Mija Lapornik, izvršna direktorica TZS ter ga. Barbara Krivic in ga. Barbara Gnilšak, pravni svetovalki TZS.

V kolikor želite, da na delavnici predstavimo posamezno vsebino ali se vam zastavljajo konkretna vprašanja, vas prosimo, da nam jih že pred izvedbo delavnice posredujete na naslednji e-naslov: info@tzslo.si, s pripisom »za delavnico 17. 6. 2020« (Pošiljatelj ne bo razkrit!).