Strokovni seminar "Označevanje porekla osnovne sestavine živil in splošen pregled Uredbe EU 1169/2011"

Vabimo vas na strokovni seminar TZS s področja živil: Označevanje porekla osnovne sestavine živil in splošen pregled Uredbe EU št. 1169/2011.

Seminar bo potekal v četrtek, 19. marca 2020 v Ljubljani, od 9.00 do 11.00 ure.

Na seminarju bo predstavljena zadnja novost s področja označevanja živil, in sicer obveznost glede označevanja porekla osnovne sestavine, kot to določa Izvedbena uredba EU št. 2018/775 in nedavno Obvestilo komisije o uporabi določb člena 26(3) Uredbe (EU) št. 1169/2011. Na seminarju boste med drugim izvedeli, kdaj nastopi obveznost navajanja osnovne sestavine, ter kakšni so možni načini navajanja osnovne sestavine živil.

Predava: dr. Mira Kos Skubic, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

Kotizacije ni! Vljudno vabljeni.