2. Dan odprtih vrat Trgovinske zbornice Slovenije

Trgovinska zbornica Slovenije bo v četrtek, 11. 2. 2021 ob 10. 00 uri v okviru projekta »TRGOVINKO krepi našo usposobljenost in socialni dialog v trgovini« organizirala 2. Dan odprtih vrat na Trgovinski zbornici Slovenije - ONLINE.

 VABI: Dogodek je namenjen promociji trgovskih poklicev, predvsem je namenjen bodočim srednješolcem pred vpisom na srednje šole, šolskim svetovalnim delavcem in svetovalcem za praktično usposabljanje z delom ter delodajalcem in zaposlenim v trgovinski dejavnosti, ki si želijo nadaljevati svojo izobraževalno pot (ob delu).

V okviru dneva odprtih vrat vam bomo predstavili:

10.00 – 10.30 Poslovodski izpit za pridobitev naziva »Trgovski poslovodja/Trgovska poslovodkinja« - vpis in potek izobraževanja na TZS
10.30 – 10.45 Usposabljanje mentorjev za pridobitev pedagoško-andragoške usposobljenosti – obvezen pogoj za izvajanje prakse v podjetjih
10.45 – 11.00 Predstavitev izobraževalnega programa »Trgovec« in poklica prodajalec
11.00 – 11.30 Odgovori na vprašanja udeležencev


Tekom tega dogodka vam bomo podali pojasnila in odgovore na vsa vaša zastavljena vprašanja, ki se vam pojavljajo pred vpisom v izobraževalni program »Trgovec« ali nadaljevanjem šolanja ob delu, ki nam jih lahko že pred dogodkom posredujete na e-naslov: karmen.fortuna@tzslo.si.

Predstavitev bosta izvedli svetovalki TZS za izobraževanje: Karmen Fortuna in Nika Pečevnik.

Vljudno vabljeni, da se nam na tem dogodku pridružite!


Mija Lapornik, univ. dipl. ekon., l.r.
Izvršna direktorica