3. Dan odprtih vrat Trgovinske zbornice Slovenije

Trgovinska zbornica Slovenije bo v torek, 12. 10. 2021 ob 10. 00 uri v okviru projekta »TRGOVINKO krepi našo usposobljenost in socialni dialog v trgovini« organizirala 3. Dan odprtih vrat na Trgovinski zbornici Slovenije na daljavo preko aplikacije ZOOM.

 VABI: Dogodek je namenjen promociji trgovskih poklicev, predvsem je namenjen bodočim srednješolcem pred vpisom na srednje šole, šolskim svetovalnim delavcem in svetovalcem za praktično usposabljanje z delom ter delodajalcem in zaposlenim v trgovinski dejavnosti, ki si želijo nadaljevati svojo izobraževalno pot (ob delu).

V okviru dneva odprtih vrat vam bomo predstavili:

10.00 – 10.30 Poslovodski izpit za pridobitev naziva »Trgovski poslovodja/Trgovska poslovodkinja« - vpis in potek izobraževanja na TZS
10.30 – 10.45 Predstavitev nacionalne poklicne kvalifikacije Drogerist/Drogeristka
10.45 – 11.00 Predstavitev načrtovanih seminarjev v jesenskem sklopu izobraževanj Akademije TZS
11.00 – 11.30 Odgovori na vprašanja udeležencev

Tekom tega dogodka vam bomo podali pojasnila in odgovore na vsa vaša zastavljena vprašanja, ki se vam pojavljajo pred vpisom v izobraževalni program »Trgovec« ali nadaljevanjem šolanja ob delu, ki nam jih lahko že pred dogodkom posredujete na e-naslov: nika.pecevnik@tzslo.si.

Predstavitev bosta izvedli svetovalki TZS za izobraževanje: Karmen Fortuna in Nika Pečevnik.

Vljudno vabljeni, da se nam na tem dogodku pridružite!


Prijava na seminar (3. Dan odprtih vrat Trgovinske zbornice Slovenije)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.