1. delavnica: Uvod v digitalni marketing - Vzpostavitev spletne prisotnosti

ŠOLA DIGITALNEGA MARKETINGA S STROKOVNJAKI RED ORBIT

S strokovnjaki iz Red Orbit bomo v okviru Akademije TZS  vsak mesec za vas organizirali delavnico, na kateri bomo spoznavali različne vsebine digitalnega marketinga.

Lotite se digitalnega marketinga celostno in strukturirano ter naj vas pri tem vodi največja certificirana Google ekipa strokovnjakov v Sloveniji. Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit, v letošnjem letu pa tudi partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu.

Šolo digitalnega marketinga začenjamo že s koncem novembra 2021, ko se bomo lotili digitalnega marketinga kar na začetku.

 1. DELAVNICA

»UVOD V DIGITALNI MARKETING: VZPOSTAVITEV SPLETNE PRISOTNOSTI«

23. 11. 2021, ZOOM

Naša prva delavnica z naslovom »Uvod v digitalni marketing: vzpostavitev spletne prisotnosti« bo potekala v torek, 23. 11. 2021 od 10.00 do 12.00 ure preko spletne platforme ZOOM.

Osvojite osnove digitalnega marketinga in spoznajte elemente digitalne prisotnosti, ki so ključni za uspešno poslovanje na spletu. Le podpora vašemu poslu ali dodaten prodajni kanal - spletna prisotnost je danes nepogrešljivi element vsakega marketinškega načrta.

Na predavanju se bomo dotaknili tematik:

  • pomen in cilji digitalne prisotnosti,
  • elementi digitalne prisotnosti,
  • načrtovanje marketinških aktivnosti in
  • vloga spletne prodaje.

Predavatelj:

Na prvem srečanju bo vaš predavatelj Klemen Krulec, Red Orbit svetovalec za digitalni marketing, z večletnimi izkušnjami pri vodenju in izvedbi kreativnih in digitalnih oglaševalskih kampanj. Izkušnje pri delu za najrazličnejše naročnike, od telekomunikacijske do avtomobilske panoge mu dajejo širino, ki jo spretno povezuje s strastjo za digitalno okolje.

Predavanja in tematike ter nivo znanja bomo na delavnicah sproti prilagajali glede na odziv in želje udeležencev.

 

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 55,00 EUR z DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 110,00 EUR na udeleženca z DDV. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po faksu: 01/ 58-98-219, po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbodelavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved. Delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.