SEO (optimizacija spletnih strani) za trgovce

Digitalnega marketinga se lotite celostno in strukturirano, pri čemer naj vas vodi največja certificirana Google ekipa strokovnjakov v Sloveniji. Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit, v letošnjem letu pa tudi partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

NA DELAVNICI BO Z VAMI NASLEDNJA SPECIALISTKA RED ORBIT ...

Tjaša Perhavec

Strokovnjakinja za vsebinski marketing in SEO (optimizacija spletnih strani), z večletnimi izkušnjami iz digitalnega marketinga in prodaje. Poskrbi, da s spletno stranjo niste zadovoljni samo vi, ampak tudi Google, ki tako pripelje uporabnike do vas. Njena specializacija sta predvsem e-commerce in turizem.

… S KATERO, BOSTE SPOZNAVALI SLEDEČE VSEBINE:

 

SEO (OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI) ZA TRGOVCE 

ONLINE, 26. 1. 2022 od 10.00 do 12.00 ure

Optimizacija spletne strani (ang. SEO) je izraz, ki označuje aktivnosti, ki jih izvajamo z namenom izboljšanja organskega obiska na spletni strani, boljšega umeščanja v iskalniku in posledično večje potrošnje porabnikov.

V zadnjih letih se potrošnja čedalje bolj veže tudi na uporabniško izkušnjo v celoti, zato je SEO izredno pomemben za vaš uspeh. 

Lotili se bomo:

  • vprašanja, kaj sploh je SEO in katera so njegova področja,
  • ključnih elementov spletne strani,
  • zasnove spletne strani, da bo med prvimi zadetki na spletnih iskalnikih,
  • najpogostejših tehničnih napak spletnih trgovin,
  • postavitve učinkovite vsebinske strategije za visoko rangiranje in prodajno učinkovitost,
  • povezav na vašo stran z drugih strani (in zakaj je to sploh pomembno),
  • glavnih metrik, ki jih morate spremljati za uspešnost spletne strani.

 

Splošni pogoji: Kotizacija za posamezno delavnico znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.

VLJUDNO VABLJENI!