Predstavitev Google analitike

Digitalnega marketinga se lotite celostno in strukturirano, pri čemer naj vas vodi največja certificirana Google ekipa strokovnjakov v Sloveniji. Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit, v letošnjem letu pa tudi partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

NA DELAVNICI BO Z VAMI NASLEDNJI SPECIALIST RED ORBIT ...

Boštjan Hozjan

Soustanovitelj podjetja Red Orbit, velja za enega izmed vodilnih strokovnjakov in poznavalcev spletne analitike v regiji. S spletno analitiko se ukvarja že od leta 2005, skozi številne projekte pa je pridobil neprecenljive izkušnje s tega področja. Vsakodnevno pomaga podjetjem do učinkovitejših marketinških kampanj in predvsem do boljših poslovnih odločitev in ustvarjanja vrednosti. 

… S KATERIM, BOSTE SPOZNAVALI SLEDEČE VSEBINE:

 

 PREDSTAVITEV GOOGLE ANALITIKE

ONLINE, 13. 4. 2022 od 10.00 do 12.00 ure

Google Analytics je brezplačno analitično orodje, ki omogoča vpogled v statistiko spletnih strani. Analitika spletne strani vam pomaga razumeti nakupni proces vaših potrošnikov in s tem lažjo postavitev sponzorskih kampanj ter optimizacijo spletnih strani. 

Lotili se bomo:

  • vprašanja, zakaj sploh uporabljati spletno analitiko,
  • vloge analitike pri izboljšanju uporabniške izkušnje,
  • vloge analitike v marketingu in spletni trgovini,
  • vloge analitike pri optimizaciji konverzijske stopnje,
  • izboljšave poslovnih odločitev s pomočjo analitike,
  • postavitev ogrodja analitike,
  • implementacije Google Analytics kode na spletno stran,
  • terminov za uporabo analitike in branja poročil,
  • strukture Analytics računa, uporabe filtrov in segmentov,
  • pomembnejših poročil s poudarkom na e-commerce, nastavitve ciljev v analitiki.

 

Splošni pogoji: Kotizacija za posamezno delavnico znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.

VLJUDNO VABLJENI!


Prijava na seminar (Predstavitev Google analitike)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.