Lokalni SEO (optimizacija spletne strani)

Digitalnega marketinga se lotite celostno in strukturirano, pri čemer naj vas vodi največja certificirana Google ekipa strokovnjakov v Sloveniji. Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit, v letošnjem letu pa tudi partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

NA DELAVNICI BO Z VAMI NASLEDNJA SPECIALISTKA RED ORBIT ...

Tjaša Perhavec

Strokovnjakinja za vsebinski marketing in SEO (optimizacija spletnih strani), z večletnimi izkušnjami iz digitalnega marketinga in prodaje. Poskrbi, da s spletno stranjo niste zadovoljni samo vi, ampak tudi Google, ki tako pripelje uporabnike do vas. Njena specializacija sta predvsem e-commerce in turizem.

… S KATERO, BOSTE SPOZNAVALI SLEDEČE VSEBINE:

 

LOKALNI SEO (OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI) 

ONLINE, 26. 5. 2022 od 10.00 do 12.00 ure

SEO zgodbo iz januarja nadaljujemo v maju, tokrat z lokalnim SEO-m. Lokalni SEO je specifičen del optimizacije spletne strani, ki pa postaja vse bolj pomemben z uporabo telefonov. Je zelo pomemben element vseh spletnih strani in trgovin, ki svoje izdelke ali storitve prodajajo na fizični lokaciji, uporablja pa se tudi širše. Največja težava pri lokalni optimizaciji pa so zero kliki, ki zelo otežijo merjenje uspešnosti. 

Lotili se bomo:

  • vprašanja, kaj sploh je lokalni SEO in kako izgleda v praksi,
  • vprašanja, kaj so zero kliki in kako se jim izognemo,
  • Google My Business orodja, njegove vzpostavitve in uporabe,
  • kako izgleda lokalni SEO na spletni strani,
  • ključnega pomena spletnih ocen, mnenj in vprašanj,
  • merjenja uspešnosti lokalne optimizacije.

 

Splošni pogoji: Kotizacija za posamezno delavnico znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.

VLJUDNO VABLJENI!