Prihajajoči trendi za e-commerce v letu 2023

Digitalnega marketinga se lotite celostno in strukturirano, pri čemer naj vas vodi največja certificirana Google ekipa strokovnjakov v Sloveniji. Red Orbit, Googlov certificiran partner, se ponaša z največjo certificirano Google Analytics ekipo, Google šampioni in desetletjem izkušenj v izobraževanju marketinških ekip znotraj podjetij. So organizatorji ene najbolj zvenečih konferenc digitalnega marketinga, inOrbit, v letošnjem letu pa tudi partner projekta Grow Slovenia with Google, kjer je njihova predavanja poslušalo preko 7000 udeležencev.

Vse te izkušnje kažejo, da je izobrazba v digitalnem marketingu postala ključnega pomena za preživetje na trgu nasploh, ne le v digitalnem svetu.

NA DELAVNICI BO Z VAMI NASLEDNJI SPECIALIST RED ORBIT ...

Andraž Štalec

Direktor in soustanovitelj podjetja Red Orbit, certificiran Google trener, na področju digitalnega marketinga aktiven že od leta 2001. Je reden govornik na različnih domačih in tujih dogodkih, svetovalec in strateg številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem, avtor več kot 100 člankov s področja digitalnega marketinga.

… S KATERIM, BOSTE SPOZNAVALI SLEDEČE VSEBINE:

 

PRIHAJAJOČI TRENDI ZA E-COMMERCE V LETU 2023

ONLINE, 14. 9. 2022 od 10.00 do 12.00 ure

Kaj nas čaka v letu 2023? Začetek jeseni je idealna priložnost da pogledamo trende za prihodnje leto in jih vključimo v naše načrte in strategijo za novo leto.

S podrobnejšim programom te delavnice vas bomo seznanili poleti 2022.

 

Splošni pogoji: Kotizacija za posamezno delavnico znaša: za člane TZS 55,00 EUR z DDV/udeleženca in za nečlane 110,00 EUR z DDV/udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Posamezna delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.

VLJUDNO VABLJENI!


Prijava na seminar (Prihajajoči trendi za e-commerce v letu 2023)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.