Pametne zgodbe: boljše zgodbe - boljši ugled - boljša prodaja

Kako prodajo in marketing podpreti z novinarskimi veščinami?

Vljudno vas vabimo, da se nam dne 14. 2. 2023 od 9.00 do 12.00 ure pridružite na Trgovinski zbornici Slovenije, Dunajska cesta 167 v Ljubljani na delavnici Pametne zgodbe.

Na delavnici boste spoznavali, kako z novinarskimi veščinami podpreti prodajo in marketing v vašem podjetju. Za to pa je bistvenega pomena, da veste kako ljudje beremo in s čim se najbolj poistovetimo ter kako vašim poslovnim partnerjem in kupcem predstaviti vaše podjetje, zgodbo, izdelek …

  • Ali izbirate prave vsebine za objavo?
  • Ali ključne poante v objavah prilagajate ciljnim skupinam?
  • Ali veste kako spisati res učinkovit tekst?
  • Ali poznate osnovne veščine atraktivnega pisanja?
  • Zakaj je naslov/prvi stavek tako pomemben?
  • Kako na lahek način do dobre fotografije?
  • Kakšen video je »in«?

Na vsa našteta in še mnoga druga vprašanja vam bo odgovoril Goran Novković, ki ga lahko že več kot 31 let spremljate v vlogi urednika, novinarja in avtorja številnih člankov. Ob tem v zadnjih 27 letih nastopa kot komentator v pomembnih slovenskih medijih, vodi ali sooblikuje pomembne projekte uredniškega ali vsebinskega marketinga, je kot urednik sodeloval pri prenovi in oblikovanju treh časopisov s hišnimi dizajnerji dveh evropskih medijskih multinacionalk ter zastopal podjetja kot izvršni direktor v dveh zelo močnih gospodarskih organizacijah.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 75,00 EUR z DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 120,00 EUR na udeleženca z DDV. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.