Franšizni dogodek z mednarodnimi strokovnjaki

Čas pomladi vabi v naše misli nove podjetniške ideje in interese. Mnogo podjetnikov in posameznikov ravno v tem času razmišlja o novih izzivih in porazdelitvi tveganja za drugo polovico leta. Zato smo za vas organizirali nov franšizni dogodek z mednarodnimi strokovnjaki:

  • mednarodni franšizni broker za D-A-CH regijo g. Johannes Jungblutt, ki deluje v Institute of Entrepreneurship, Nemčija in Avstrija in je uspešno prodal franšizne sisteme: ERA, TAB, Action Coach, Crestcom, Rainbow, Isotec, Dahler, Town&Country, La Maison du Pain, Cotidiano, Chia Bella, Viterma, Fitbox, Fit20, Gym10, Morgengold, itn.
  • dr. Katalin Mandel, CEO, Madžarske Franšizne asocijacije, ki je uspešno prodala franšizne blagovne znamke: Logicool, DiVino, BENU, AXXA, Diego, Las Vegan's, BITE Bakery Cafe, Perfect Nails, SHE FITNESS
  • izkušeni odvetnik za franšizno pravo, intelektualno lastnino in podjetništvo, g. Marco Hero, ki je dolgoletni svetovalec več kot desetim "franšizam leta", največji hotelski verigi na svetu ter avtor številnih knjig in seminarjev na temo franšizinga.

Vsi strokovnjaki vam bodo z veseljem osebno povedali več:

  • o nakupu in prodaji franšiz
  • o načinih uspešne prodaje franšiz iz tujine na domači lokalni trg in obratno

Okvirni program:

9:30 Registracija in mreženje ob kavi  
10:00 Otvoritev dogodka dr. Edith B. Steiner, sekretarka Sekcije 
10:15 Predavanje: uspešna prodaja franšiz dr. Katalin Mandel
11:00 Predavanje: o nakupu in prodaji franšiz g. Johannes Jungblutt
11:45 Odmor za kavo in prigrizek  
13:00 Predavanje: Izzivi v spremembah franšiznih pogodb g. Marco Hero
13:45 Okrogla miza Tamara Buhin (Optiprint), Nina Žerjal (Helen Doron), Jernej Pirc (BNI-Slovenia)
14:00 Q&A  
14:15 Zaključek  

 

Splošni pogoji: kotizacija za udeležence znaša 100,00 EUR (DDV vključen), za člane franšizne sekcije je udeležba brezplačna. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisanega dogodka ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved. Delavnica bo izvedena ob prijavi zadostnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!