Pametna komunikacija in umetna inteligenca

Kako prodajo in marketing podpreti z novinarskimi veščinami, tudi z umetno inteligenco?

Vljudno vas vabimo, da se nam dne 4. 10. 2023 od 9.00 do 12.00 ure preko aplikacije ZOOM pridružite na delavnici Pametna komunikacija in umetna inteligenca.

Na delavnici boste spoznavali, kako z novinarskimi veščinami podpreti prodajo in marketing v vašem podjetju in kako uporabiti tudi umetno inteligenco. Za to pa je bistvenega pomena, da veste kako ljudje beremo in s čim se najbolj poistovetimo ter kako vašim poslovnim partnerjem in kupcem predstaviti vaše podjetje, zgodbo, izdelek …

  • Ali izbirate prave vsebine za objavo?
  • Ali ključne poante v objavah prilagajate ciljnim skupinam?
  • Ali veste kako spisati res učinkovit tekst?
  • Ali poznate osnovne veščine atraktivnega pisanja?
  • Zakaj je naslov/prvi stavek tako pomemben?
  • Kako na lahek način do dobre fotografije?
  • Kakšen video je »in«?
  • Kako vam pri tem lahko pomaga umetna inteligenca in kje so njene pasti?

Na vsa našteta in še mnoga druga vprašanja vam bo odgovoril Goran Novković, ki ga lahko že več kot 31 let spremljate v vlogi urednika, novinarja in avtorja številnih člankov. Ob tem v zadnjih 27 letih nastopa kot komentator v pomembnih slovenskih medijih, vodi ali sooblikuje pomembne projekte uredniškega ali vsebinskega marketinga, je kot urednik sodeloval pri prenovi in oblikovanju treh časopisov s hišnimi dizajnerji dveh evropskih medijskih multinacionalk ter zastopal podjetja kot izvršni direktor v dveh zelo močnih gospodarskih organizacijah. Zdaj pa že skoraj dve leti pomaga podjetjem in organizacijam s treningom Pametne zgodbe.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 75,00 EUR z DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 120,00 EUR na udeleženca z DDV. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.