POZOR: v dobi umetne inteligence je ključna - VSEBINA!

Vljudno vas vabimo, da se nam dne 13. 3. 2024 od 9.00 do 11.00 ure preko aplikacije ZOOM pridružite na delavnici:

"POZOR: v dobi umetne inteligence je ključna - VSEBINA!".

Na delavnici boste spoznavali, kako z novinarskimi veščinami podpreti prodajo in marketing v vašem podjetju ter kako pri tem uporabiti umetno inteligenco. 

Za to pa je bistvenega pomena, da veste kako ljudje beremo in s čim se najbolj poistovetimo ter kako vašim poslovnim partnerjem in kupcem predstaviti vaše podjetje, zgodbo, izdelek …

  • Katere teme so ključne, da boste tudi v času umetne inteligence vzbudili pozornost kupcev?
  • Kako v komunikacijski džungli pritegniti pozornost kupcev?
  • Kako združiti novinarske veščine in umetno inteligenco, da bo prodaja še boljša?
  • Kako pristopiti k oblikovanju naslovov in prvih stavkov, odličnih tudi za digitalno dobo?
  • Fotografija in video: Kako ustvarjati privlačne vizualne vsebine in se prilagoditi trenutnim trendom?

V dobi umetne inteligence je za prodajo ključna – PAMETNA ZGODBA.

Goran Novković bo delil svoje bogate komunikacijske izkušnje, kako izboljšati vaš pristop k pisanju, komunikaciji in marketinškim strategijam v digitalni dobi. Pridružite se nam na ZOOM-u in odkrijte, kako izkoristiti moč vsebine v dobi, ko digitalizacija in umetna inteligenca sooblikujeta našo vsakodnevno komunikacijo!

Več o predavatelju: Gorana Novkovića lahko že več kot 31 let spremljate v vlogi urednika, novinarja in avtorja številnih člankov. Ob tem v zadnjih 27 letih nastopa kot komentator v pomembnih slovenskih medijih, vodi ali sooblikuje pomembne projekte uredniškega ali vsebinskega marketinga, je kot urednik sodeloval pri prenovi in oblikovanju treh časopisov s hišnimi dizajnerji dveh evropskih medijskih multinacionalk ter zastopal podjetja kot izvršni direktor v dveh zelo močnih gospodarskih organizacijah. Zdaj pa že skoraj dve leti pomaga podjetjem in organizacijam s treningom Pametne zgodbe.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 75,00 EUR z DDV, za nečlane pa 120,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.