Webinar "Kozmetični izdelki - kaj moram vedeti ob dajanju kozmetičnih izdelkov na trg"

Vljudno vas vabimo na webinar "Kozmetični izdelki - kaj moram vedeti ob dajanju kozmetičnih izdelkov na trg", ki bo potekal dne 21. 3. 2024 od 9.00 do 11.00 ure preko platforme ZOOM.

Vsebina webinarja:

  • Predstavitev zakonodajnih podlag - v prvem, obširnejšem delu webinarja bo predstavljena ključna zakonodaja s področja kozmetičnih izdelkov, tako evropska, ki se neposredno uporablja v vseh državah članicah, kot tudi nacionalna, in aktualne informacije; dotaknili se bomo tudi predvidenih sprememb, da se lahko podjetja z njimi pravočasno seznanite in pripravite na njihovo implementacijo.
  • Primer iz prakse - v drugem delu webinarja bo predstavljen tudi primer iz prakse podjetja, in sicer L'OREAL ADRIA d.o.o., Podružnica v Sloveniji, na temo »cosmetovigilance«, pravnih podlag na tem področju, kdo so deležniki in njihov način zbiranja informacij, ocenjevanja in poročanja o neželenih učinkih.

Predavateljici:

  • dr. Anja Menard Srpčič, Urad RS za kemikalije, Ministrstvo za zdravje - Predstavitev zakonodajnih podlag
  • Karmen Pečnik, Scientific & Regulatory Affairs Director L'OREAL ADRIA d.o.o., Podružnica v Sloveniji - Primer iz prakse

Komu je namenjen webinar: trgovskim podjetjem, ki prodajajo kozmetične izdelke in lahko nastopajo na trgu v različnih vlogah, kot uvozniki, distributerji in tudi kot nosilci lastne blagovne znamke.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 45,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 150,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo seminarja! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisanega seminarja ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.