Odkrijte moč UGC-ja v vašem digitalnem marketingu

Vljudno vas vabimo na delavnico »Odkrijte moč UGC-ja v vašem digitalnem marketingu« dne 27. 3. 2024 od 10.00 do 11.30 ure preko platforme ZOOM.

UGC ni samo trenutni trend, temveč ključni element avtentičnega povezovanja z vašo ciljno publiko. Od strastnih fotografij in videov, ki jih delijo vaši uporabniki, do iskrenih priporočil – vsak kos UGC-ja deluje kot neprecenljiv oglas za vašo znamko.

Na delavnici bomo spoznavali:

  • Zakaj je UGC tako močno orodje v digitalnem marketingu in kako lahko pristne uporabniške izkušnje povečajo vrednost vaše znamke.
  • Strategije za spodbujanje ustvarjanja UGC-ja, ki bo vašo znamko naravno promoviral in privabil novo občinstvo.
  • Analiza uspešnih primerov UGC-ja in kako lahko te primere implementirate v vaše marketinške kampanje.
  • Nasveti za integracijo UGC-ja v vašo celotno digitalno prisotnost, od družbenih omrežij do vaše spletne strani.
  • Upravljanje in optimizacija UGC-ja za maksimalni učinek, vključno z legalnimi vidiki in ohranjanjem avtentičnosti.
  • TikTok in ustvarjanje UGC-ja na TikToku - kako se povezati z ustvarjalci vsebin na TikToku in kakšne vsebine uporabljati.

Komu je delavnica namenjena: delavnica je idealna za marketinške strokovnjake, blagovne znamke in podjetnike, ki želijo svojo digitalno prisotnost povzdigniti z močjo avtentičnih uporabniških vsebin.

Prijavite se na delavnico in raziskujte, kako lahko uporabniško generirana vsebina transformira vašo znamko in ustvari globlje, bolj pristne povezave z vašim občinstvom. Odkrijte, kako narediti vašo znamko tako privlačno, da jo bodo uporabniki želeli deliti sami od sebe. Odkrijte, kako lahko UGC postane vaš najmočnejši 'influencer'.

Predavateljica: ga. Monika Pjevac, Red Orbit

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 55,00 EUR z DDV na udeleženca, za  nečlane pa 110,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Delavnica bo izvedena ob prijavi najmanj 25 udeležencev.