Napredne metode motiviranja zaposlenih: z nevroznanostjo do učinkovitejših ekip

Vljudno vas vabimo na delavnico »Napredne metode motiviranja zaposlenih: z nevroznanostjo do učinkovitejših ekip«, ki bo potekala dne 16. 4. 2024 od 9.00 do 12.00 ure v sejni sobi TZS.

Kaj nas v resnici motivira pri delu? V času, ko se delodajalci soočajo z izzivi zadrževanja ključnih kadrov in pomanjkanjem le-tega na trgu dela, čedalje več vodij išče ustreznejše odgovore na to vprašanje in bolj trajnostne načine motiviranja zaposlenih.

Na delavnici boste spoznali kako vam lahko nevroznanost pomaga pri gradnji bolj motiviranih in učinkovitejših ekip. Z orodji in ključnimi znanji, ki jih boste imeli priložnost pridobiti na delavnici, boste učinkoviteje spodbudili motivacijo, zavzetost in učinkovitost vaših zaposlenih.

Podrobnejša vsebina delavnice:

  • Katere so največje napake, ki jih delamo na področju motivacije zaposlenih?
  • Kakšno vlogo pri spodbujanju ali zaviranju motivacije igrajo naši možgani?
  • Kako na našo motivacijo in zavzetost vplivajo naša čustva?
  • Kaj o najglobljih virih motivacije pravi nevroznanost?
  • Kako lahko najhitreje izgubite ali povečate motivacijo zaposlenih?

Predavateljica: ga. Urška Gerbajs je akreditirana EMCC EIA coach praktikantka in trenerka za osebni razvoj. Ljudem pomaga krepiti njihove osebne in medosebne kompetence, bodisi individualno ali na ravni timov. Velik poudarek daje razvoju čustvene inteligence, ki je temelj tako osebne kot tudi poslovne učinkovitosti. V svojih večletnih izkušnjah s področja razvoja in usposabljanja je izvedla že na stotine delavnic in predavanj s področja razvoja mehkih veščin in skrbela tudi za strokovni razvoj kadrovskih in drugih strokovnjakov, ki se ukvarjajo z osebnim razvojem. Med prvimi v Sloveniji se je usposobila za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju kot certificirani Genos EI praktik. Kot certificirani trener za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in vedenjskega orodja DISCFlow vam pomaga razumeti vašo osebnost ter olajša razumevanje drugih. S tem znanjem vam pomaga pridobiti več nadzora nad seboj in svojim življenjem ter do manj stresa v medsebojnih odnosih.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 55,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 110,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! Število prijav je omejeno na 15 udeležencev.