Odločna komunikacija: kako mirneje poskrbeti tudi za zahtevne stranke

Vljudno vas vabimo na delavnico »Odločna komunikacija: kako mirneje poskrbeti tudi za zahtevne stranke«, ki bo potekala dne 21. 5. 2024 od 9.00 do 13.00 ure v sejni sobi TZS.

Kako sogovorniku spoštljivo pojasniti, da se moti? Kako mirno odreagirati ob nesoglasjih in kako odločno postaviti mejo? Veščina odločne komunikacije je pomembna za uspešno delo s strankami, saj nam pomaga graditi bolj pristne odnose, učinkoviteje reševati konflikte ter spoštljivo postavljati jasne meje. S premišljeno komunikacijo poskrbimo ne le za boljše odnose s strankami, temveč tudi za lastno dobro počutje.

Vsebina delavnice:

  • Kaj je odločna komunikacija?
  • Kakšen je moj komunikacijski slog?
  • Kako odločno komunicirati v stresnih situacijah in v primeru nesoglasij?
  • Uporaba odločne komunikacije za preprečevanje konfliktov

Komu je delavnica namenjena: Delavnica je še posebej namenjena vsem, ki delate s strankami in si želite, da bi se znali tudi v neprijetnih situacijah odzvati odločno in spoštljivo ter vsem, ki čutite, da v medosebni komunikaciji ne zmorete učinkovito postaviti meje. Skupaj bomo spreminjali pogled na učinkovito komunikacijo, ozaveščali svoj komunikacijski slog in na konkretnih primerih iz prakse iskali boljše odzive.

Predavateljica: Delavnico bo vodila Urška Gerbajs, profesionalna coachinja in trenerka za osebni razvoj. Urška že več let pomaga ljudem krepiti njihove osebne in medosebne veščine, organizacijam pa oblikovati bolj vzpodbudno, učinkovito in človeku prijazno delovno okolje. Urška je ena prvih trenerjev v Sloveniji, ki je pridobila naziv certificirani Genos EI praktik za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju. Je tudi certificirana trenerka za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in DISCFlow in NLP praktik.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 65,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 130,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo! 


Prijava na seminar (Odločna komunikacija: kako mirneje poskrbeti tudi za zahtevne stranke)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.