Od stresa do samozavesti: učinkovito obvladovanje čustev pri delu z ljudmi

Vljudno vas vabimo na delavnico »Od stresa do samozavesti: učinkovito obvladovanje čustev pri delu z ljudmi«, ki bo potekala dne 11. 6. 2024 od 9.00 do 12.00 ure v sejni sobi TZS.

Ali ste vedeli, da je pri delu s strankami opravljenega veliko čustvenega dela? In da čustveno delo, ki ga ne obvladujemo učinkovito, hitro pusti posledice kot so utrujenost, zmanjšana produktivnost in celo več konfliktov? Iz tega razloga je za vse, ki delate z ljudmi, izjemno pomembno, da znate učinkovito obvladovati svoja čustva in s tem poskrbeti za več preudarnosti v odnosu do drugih in lastno dobro počutje.

Vsebina delavnice:

  • Kaj je čustveno delo in kakšne so njegove posledice?
  • Kako bolj učinkovito upravljati s čustvi in se odzivati na čustva strank?
  • Kaj je čustvena prožnost in kako nam pomaga do boljšega samoobvladovanja in dobrega počutja?
  • Kako bolj samozavestno reagirati v stresnih situacijah na delovnem mestu?

Komu je delavnica namenjena: Delavnica je še posebej namenjena vsem, ki pri delu občutite veliko stresa ali negotovosti. Spoznali boste kaj nam v resnici povzroča stres in kako si lahko preventivno in tudi v trenutku stresa pomagamo, da ohranimo mirno glavo in se učinkovito odzovemo. Namen delavnice je izboljšati vaše dobro počutje in najti nove rešitve za učinkovito delo s strankami.

Predavateljica: Delavnico bo vodila Urška Gerbajs, profesionalna coachinja in trenerka za osebni razvoj. Urška že več let pomaga ljudem krepiti njihove osebne in medosebne veščine, organizacijam pa oblikovati bolj vzpodbudno, učinkovito in človeku prijazno delovno okolje. Urška je ena prvih trenerjev v Sloveniji, ki je pridobila naziv certificirani Genos EI praktik za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju. Je tudi certificirana trenerka za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in DISCFlow in NLP praktik.

Splošni pogojiZa člane znaša kotizacija 55,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 110,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice ali, če razpisane delavnice ne izvedemo!


Prijava na seminar (Od stresa do samozavesti: učinkovito obvladovanje čustev pri delu z ljudmi)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.