Delavnica "Z učinkovito komunikacijo do uspešne prodaje"

Vljudno vas vabimo na strokovno delavnico »Z učinkovito komunikacijo do uspešne prodaje«, ki bo potekala v četrtek, 30. 5. 2019 od 9.00 do 12.15 ure, v dvorani D, medetaža, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Delavnica je namenjena zaposlenim v trgovini, ki se ob svojem delu srečujejo tudi s strankami. Njihov odnos in komunikacija s strankami pomembno vplivata na uspešnost prodaje. Delavnica je trening komunikacijskih veščin, ki utrjujejo zavedanje pomembnosti medsebojnih odnosov in učinkovite komunikacije kot orodja za uspešno prodajo. Z dinamičnim interaktivnim pristopom udeležencem ponudimo učinkovita orodja, ki so takoj uporabna v praksi. Spoznavanje sebe in drugih je ključ do uspeha.

PROGRAM

8:45 - 9:00  Registracija udeležencev
9:00 - 10:30  Različnost in komunikacija  
• Načini komunikacije  
• Prepoznavanje različnosti
• Osebnosti tipi  
• Spoznaj sebe in druge ter izboljšaj komunikacijo
10:30 - 10:45 Odmor
10:45 - 12:15 Medsebojna komunikacija  in komunikacija s strankami
• Kakšna je razlika v komunikaciji s sodelavci in s strankami  
• Težavne situacije in reševanje konfliktov
• Asertivnost v odnosu do strank
• Osebno zadovoljstvo je ključ do uspeha

Izvajalka delavnice: ga. Silva Abram, NLP coach, izkušena mentorica in predavateljica, Persolog trenerka, lastnica in direktorica podjetja mojOPUS, svetovanje in izobraževanje, Silva Abram s.p.

PLAČILO KOTIZACIJE: Kotizacija za člane TZS znaša 40,00 € na udeleženca (DDV že vključen), za nečlane TZS pa 80,00 € na udeleženca (DDV že vključen). Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po faksu: 01/ 58-98-219, po pošti: TZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si.

SPLOŠNI POGOJI: Seminar bo izveden ob prijavi zadostnega števila udeležencev. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se od seminarja pisno odjavite vsaj 3 dni pred izvedbo seminarja. Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisanega seminarja ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.

Vljudno vabljeni k udeležbi!