Odvetniki Šelih & partnerji, o.p., d.o.o.

Komenskega ulica 36, 1000 Ljubljana


Odvetniki Šelih & partnerji, o.p., d.o.o.


Šelih & partnerji, o.p., d.o.o. je odvetniška družba, ki nudi celoten spekter pravnih storitev za podjetja. Njihovo glavno vodilo je popolna osredotočenost na strankine poslovne cilje.

Odvetniki Šelih & partnerji, o.p., d.o.o. in njihovi pravni strokovnjaki že več let uživajo ugled vodilnih strokovnjakov na slovenskem pravnem trgu, kar potrjujejo tudi mednarodni pravni direktoriji. Njihov cilj je zagotavljanje visoke kakovosti storitev, pri čemer je posebna pozornost namenjena strokovnosti, hitrosti in stroškovni učinkovitosti.

NA KRATKO

Tradicija od 1961

Celovit nabor gospodarsko-pravnih storitev

Popolna osredotočenost na strankine poslovne cilje

Odzivnost, učinkovitost, zanesljivost

Visoka vključenost partnerjev in nadzor kakovosti

Mednarodne povezave

Družbena odgovornost

Visoke uvrstitve v Chambers Europe, Chambers Global, The Legal 500 in IFLR1000

Svetujejo na področju prava družb in gospodarskega prava, združitev in prevzemov, prava nepremičnin in gradbenega prava, delovnega in davčnega prava, insolvenčnega prava in prestrukturiranj, potrošniškega prava, varstva osebnih podatkov, prava intelektualne lastnine, prava javnih naročil, energije in okoljskega prava, medijskega prava in telekomunikacij, zavarovalnega prava, bančništva ter finančnega prava. Poleg tega stranke tudi zastopajo v gospodarskih sporih in v postopkih alternativnega reševanja sporov.

Odvetniška pisarna je tudi dolgoletni član oziroma pridruženi član mednarodnih odvetniških združenj. S tem se njihovim strankam odpirajo vrata za sodelovanje s tujimi pravnimi strokovnjaki po vsem svetu, če bi potrebovale pravne nasvete iz drugih jurisdikcij.

Poleg klasičnega svetovanja strankam Odvetniki Šelih & partnerji, o.p., d.o.o. nudijo tudi praktična ali teoretična usposabljanja na različnih pravnih področjih (pri tem se prilagajajo željam strank), zagotavljajo pravne preglede, analize, razlago predpisov, pripravo pravnih mnenj in pomožne dejavnosti, kot so pravne novice o ustreznih spremembah ali novih zakonih.

Kontaktni e-naslov: info@selih.si.