ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana - Črnuče


ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.


Špica International d.o.o. je podjetje s 35-letno tradicijo, ki se osredotoča na avtomatizacijo procesov v podjetjih različnih velikosti. Usmerjeni so v dvig učinkovitosti in rast svojih strank. Nudijo celoten spekter storitev in rešitev, od svetovanja, implementacije do tehnične podpore in strojne opreme na naslednjih področjih:

Oskrbovalna veriga

Špica trgovskim podjetjem pomaga k digitalno vodenim procesom premika blaga skozi njihovo poslovanje, od prevzema do prodaje. Vse svoje aktivnosti usmerjajo v učinkovitejše poslovne procese svojih strank iz številnih panog. Ponujajo rešitve na področju upravljanja skladišč (WMS), opremo za branje in tiskanje črtne kode za označevanje in sledenje izdelkom.

Uporabnikom so na voljo rešitve vodilnih svetovnih proizvajalcev ter lastne rešitve, kot na primer:

Špica ponuja napredno strojno opremo vodilnih svetovnih proizvajalcev – Zebra Technologies, Honeywell in drugi. Strankam omogočajo, da svojim zaposlenim zagotavljajo učinkovito delo in optimizacijo procesov z robustnimi Android čitalci črtne kode, prenosnimi čitalci, tiskalniki nalepk in etiketami, ki so temelj oskrbovalne verige, saj omogočajo sledljivost izdelka od skladišča do kupca.

Evidenca delovnega časa in kontrola pristopa

Globalno in v Sloveniji razvijajo in tržijo svoje lastne rešitve, s katerimi se uvrščajo v sam svetovni vrh, kar potrjujejo tudi visoke pozicije na ocenjevalnih lestvicah podjetij G2 in Capterra. Na področju upravljanja z delovnim časom zaposlenih so znani po naslednjih rešitvah:

  • All Hours – oblačna rešitev za upravljanje, registracijo in planiranje delovnega časa, upravljanje z odsotnostmi ter pripravo podatkov za obračun plač,
  • My Hours – rešitev za spremljanje delovnega časa na projektih,
  • Door Cloud - kontrola pristopa v oblaku.

V zadnjih 35 letih so v Špici:

  • pomagali več kot 3.000 zadovoljnim strankam po celem svetu,
  • imajo več kot 1 milijon uporabnikov svojih rešitev,
  • več kot 100 zaposlenih,
  • svoj lasten R&D,
  • ekipo strokovnjakov v tehnični podpori z najvišjo možno oceno zadovoljstva strank,
  • tesne poslovne in tehnične povezave z največjimi proizvajalce strojne in programske opreme na svetu: SAP, Microsoft, Oracle, HID, Mecalux, Honeywell.

Špica International d.o.o. je nosilec certifikata ISO 27001 in ISO9001, zaradi česar je podjetje zavezano strogim standardom varovanja osebnih podatkov in kakovosti.

Kontaktni podatki:

Špica International d.o.o. Ljubljana
Pot k sejmišču 33
1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija
T: +386 1 568 08 00
E: info@spica.com