Kariera d.o.o.

Kariera d.o.o., Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana


Kariera d.o.o.


Telefon: 01 30 03 107, Faks: 01 43 64 001
www.kariera.si

Kontaktna oseba: Tilen Prah, izvršni direktor

Skupina Kariera nacionalni kadrovski operater d.o.o., je koncesionar Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti na vseh treh področjih, kjer je trg dela reguliran. V Karieri so zaposleni kadrovski strokovnjaki, ki so usposobljeni za iskanje in selekcijo vseh profilov od nekvalificiranih, do visoko usposobljenih strokovnjakov, poleg tega pa v Karieri opravljamo vse storitve povezane z vsemi postopki zaposlovanja in optimizacije kadrovske politike in poslovanja podjetja. Glavno vodilo Kariere je pravega človeka na pravo delovno mesto!

Portal www.kariera.si je trenutno največji kadrovski portal z največjim številom aktualnih objavljenih delovnih mest.

Kariera primarno deluje na treh področjih.

  • Iskanje in selekcija slovenskega kadra (Karierni center, www.kariera.si, Karierni agent, storitev 080 2468...)
  • Iskanje in selekcija tujega kadra (prvi celoviti kadrovski center za tujo delovno silo Kariera Zaposlitev )
  • Iskanje in selekcije mladinske in študentske delovne sile (prvi krovni sistem za iskanje in selekcijo mladinske delovne sile)

Članom Trgovinske zbornice Slovenije, Kariera d.o.o. nudi naslednje ekskluzivne popuste in ugodnosti:

  • Za vsa podjetja, člane TZS, ki iščejo slovenski kader s pomočjo storitev Kadrovskega Centra Kariera nudimo 10% popust na standardne pakete iskanja in selekcije.
  • Za vsa podjetja, člane TZS, ki iščejo slovenski kader na podlagi individualne pogodbe iskanja in selekcije (headhunting), nudimo 15% popust na vsak iskan kader.
  • Za vsa podjetja, člane TZS, ki iščejo tujo delovno silo, nudimo 2 urno brezplačno svetovanje na sedežu družb s področja pridobivanja dovoljenj, postopkov, iskanja in selekcije kadra.